Veelgestelde vragen: Veiligheid

Hoe veilig is de Cadeau Carrousel website?

De website van Cadeau Carrousel is goed beveiligd. We maken gebruik van moderne manieren (firewalls) om ons netwerk te beschermen. Cadeau Carrousel gebruikt voor het beveiligen van de website het ‘HTTPS protocol’. Die 'S' in de afkorting staat voor Secure (veilig). Zonder HTTPS zouden alle gegevens die je op de website invoert (zoals loginnaam, wachtwoord of bankgegevens) kunnen worden onderschept of afgeluisterd.
 
Als je naar het webadres www.mijncarrousel.nl gaat, zie je een slotje in de browser verschijnen, links naast het webadres. Dat betekent dat niemand anders jouw gegevens kan zien of volgen. Dit is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het internet. Vergelijkbaar met websites van bijvoorbeeld banken.
 
Ontvang je toch een melding op je computer? Bijvoorbeeld een veiligheidsmelding in je browser? Dan heeft dit waarschijnlijk te maken met de strikte beveiliging op jouw pc of laptop.

Is je probleem met behulp van dit antwoord niet opgelost?

Stel hier je vraag aan de helpdesk of bel (0900) 8 528 528 (normaal tarief). Houd je inloggegevens bij de hand. Je kan de helpdesk bellen op:

maandag t/m vrijdag:   09.00 tot 21.00 uur
zaterdag:                      09.00 tot 17.00 uur
zondag:                        11.00 tot 16.00 uur

Staat je antwoord hier niet bij?

Stel hier je vraag aan de helpdesk.