Veelgestelde vragen: Levering

Wat is de levertijd van de geschenken?

Op de orderbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen, staat de levertijd van het door jou gekozen geschenk vermeld. Standaard gaan we uit van een levertijd tot maximaal 5 werkdagen.

Hoe kan ik de levering naar een DHL Servicepunt punt volgen?

Je hebt ervoor gekozen het cadeau af te halen bij een DHL Servicepunt van jouw keuze. Zodra het daar is aangekomen ontvang je per e-mail hiervan bericht. Het cadeau ligt klaar om in ontvangst genomen te worden. Het kan zijn dat de e-mail in je spam inbox terecht is gekomen (ongewenste mail inbox). Controleer je spam inbox op een mail van DHL.

Hoe lang blijft mijn cadeau bij een DHL Servicepunt liggen?

Het cadeau zal zeven kalenderdagen bij het DHL Servicepunt blijven liggen. Na deze zeven dagen wordt het teruggestuurd naar Cadeau Carrousel.

Hoe kan ik alsnog mijn cadeau ontvangen wanneer het na zeven kalenderdagen vanuit een DHL Servicepunt wordt teruggestuurd naar Cadeau Carrousel?

Onze helpdesk neemt contact met je op en zal ter verificatie jouw gegevens met je doornemen. Men vraagt in dat geval je loginnaam en wachtwoord bij de hand te houden. Bewaar deze gegevens daarom goed.

Ik heb mijn cadeau nog steeds niet ontvangen?

Indien je je cadeau na 5 werkdagen nog niet hebt ontvangen en geen bericht hebt gehad over een eventuele latere levering, neem dan contact op met onze helpdesk via ons contactformulier. Wij nemen alleen meldingen van niet ontvangen geschenken in behandeling die uiterlijk 1 maand na sluiten van de bestelperiode gemeld zijn.

Hebben bovenstaande antwoorden jouw probleem verholpen?

Staat het antwoord op je vraag hier niet bij, vul dan het formulier in of neem contact op met onze telefonische helpdesk. De telefonische helpdesk is bereikbaar op telefoonnummer (0900) 8 528 528 (normaal tarief). De telefonische helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Houd je inloggegevens bij de hand.

Staat je antwoord hier niet bij?

Stel hier je vraag aan de helpdesk.